Folk Dance Bratislava

A Folk Dance Bratislava az Ifjú Szivek Magyar Táncszínház keretén belül jött létre 2009-ben. Fő célja, hogy utazási irodákkal, sétahajó-társaságokkal, turistaközpontokkal és a privát szektorral együttműködve zene- és táncelőadásokat szervezzen a Pozsonyba látogató turisták, érdeklődők számára, s így bepillantást nyújtson Szlovákia és a Kárpát-medence kultúrájának sokszínűségébe.

Az előadások célja nem pusztán a szórakoztatás, hanem egyúttal a Kárpát-medence hagyományos zene- és tánckultúrájának hiteles, és ugyanakkor a mai ember számára is befogadható, modern formában való bemutatása. A magas színvonalon előadott produkciók igazi felüdülést nyújtanak a nézőközönségnek.

Műsoraink az Ifjú Szivek színháztermében és egyéb helyszíneken is megvalósíthatók, rendszeres és egyszeri bemutatásuk egyaránt megrendelhető.

"Kárpátok Kapujában"

A "Kárpátok Kapujában" nem pusztán száraz bemutatása hagyományainknak, hanem egy lendületes és szórakoztató előadás, mely által a közönség közelebbről is megismerkedhet a Szlovákia és a Kárpát-medence területén élő szlovákok, magyarok, románok, cigányok és zsidók népi kultúrájával. A műsort nézve a közönség úgy érezheti, mintha valóban a Kárpátok kapujában állna, s egy óra leforgása alatt körültekintene ezen a gyönyörű, hagyományaiban és kultúrájában rendkívül gazdag térségen.

Az előadás az Ifjú Szivek Táncszínház székházának 80 férőhelyes színháztermében tekinthető meg, mely a hangulatos városközpontban, egészen exkluzív helyen, a Szlovák Nemzeti Színház és a Szlovák Nemzeti Filharmónia közvetlen közelében található, pár lépésre a Duna-parttól s a sétahajók kikötőjétől.
További információk a műsorral, ill. megrendelésével kapcsolatban a következő telefonszámon ill. e-mail címen kaphatók:

Fitos Judit, manager
Tel: 02 20 47 4102
Mobil: +421 903 265 353
E-mail: judit@ifjuszivek.sk

Együttműködés

A Folk Dance Bratislava együttműködő partnereket keres új, "Kárpátok Kapujában" című műsorához, elsősorban a következő területeken:

Szponzorálás
A együttes támogatás ellenében különböző szolgáltatásokat tud nyújtani, mint pl. fellépések, reklámanyag terjesztése, stb...

Együttműködés
A műsor szolgálhat egy már meglevő program részeként (pl. városnézés...), ez esetben megegyezés szerint a belépőjegy árából való engedmény ill. az ingyenes előadás lehetősége is fennállhat. Az előadások szervezhetők előre megegyezett rendszeres időpontokra, vagy egyszeri alkalmakra egyaránt, igény szerint. Bemutathatók az Ifjú Szivek Táncszínházában, valamint más helyszíneken is, pl. kirándulóutak, konferenciák és egyéb rendezvények esetében.

Hirdetés
Az együttes rendszeres előadásainak hirdetéséhez megfelelő fórumot keres Pozsonyban és a világhálón.

A felhívással kapcsolatban további információk a következő telefonszámon, ill. e-mail címen kaphatók:

Fitos Judit, manager
Tel: 02 20 47 4102
Mobil: +421 903 265 353
E-mail: judit@ifjuszivek.sk